​​
Actueel overzicht

Missie ‘Vernieuwend Nederland’

Council: 'Waarom grote maatschappelijke innovatie vraagt om nieuw leiderschap met een creatieve frontlinie en sterke rugdekking'

18/05/2018 Lees verder

Brief over arbeidsmarktagenda culturele en creatieve industrie aan Minister van Engelshoven

In de brief staat aan welke agendapunten nu wordt gewerkt en wat reeds behaalde resultaten in 2018 zijn. De Regiegroep geeft ook aan welke investeringen ná dit jaar en in de volgende cultuurnotaperiode nodig zijn om de Arbeidsmarktagenda voor de culturele en creatieve sector goed uit te voeren en dus de culturele arbeidsmarkt te versterken.

09/05/2018 Lees verder

Smart society meets design

Via het programma ‘Samen Organiseren’ zijn de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Dutch Design Foundation op zoek naar innovatieve manieren om sociaal-maatschappelijke problemen op te lossen. Wie meedoet maakt kans op een plek op het podium van het grootste design-event van Noord-Europa: de Dutch Design Week.

09/05/2018 Lees verder

Programmaraad CLICKNL geïnstalleerd

Het kennis en innovatie netwerk van de creatieve industrie CLICKNL heeft op dinsdag 24 april een nieuwe programmaraad geïnstalleerd. Deze raad, bestaande uit onderzoekers en ondernemers uit de creatieve industrie, begeleidt het doorontwikkelen van de Kennis- en Innovatieagenda.

26/04/2018 Lees verder