​​
Actueel overzicht

International Support Index: handige tool met alle internationale regelingen

Creatieve makers en bedrijven die zich internationaal willen positioneren, kunnen vanaf nu in de International Support Index gemakkelijk opzoeken welke ondersteunende regelingen er voor hen beschikbaar zijn. Het Nieuwe Instituut en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat ontwikkelden samen een online tool waarin alle financiële en niet-financiële regelingen voor internationalisering van de creatieve industrie in kaart zijn gebracht.

30/11/2020 Lees verder

Wat doet de Topsector voor de eventbranche: een interview

Event Inspiration hield onlangs een interview met Paul Vetter en Marijke Reuver, twee medewerkers van het Ministerie EZK die voor de Topsector Creatieve Industrie werken.

20/11/2020 Lees verder

Aangescherpte focus Creative Holland

Creative Holland, het internationaliseringsplatform van de Topsector creatieve industrie, legt de komende periode de focus op drie landen: de Verenigde Staten, China en Duitsland. Daarnaast zal Creative Holland in 2020-2021 actief betrokken blijven bij een aantal internationale sleutelevenementen, waaronder missies en strategische beurzen in andere landen. De dagelijkse leiding van Creative Holland ligt in handen van Femke Blok en Simone van Bennekom.

27/10/2020 Lees verder

Genomineerden Dutch Design Awards 2020

Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt van de Dutch Design Awards 2020. Alle ingezonden projecten zijn, naast enkele categorie specifieke criteria, beoordeeld aan de hand van de criteria: impact, onderscheidend vermogen, zeggingskracht en productiewijze.

29/09/2020 Lees verder