​​
Actueel overzicht

Creative Holland Live #2: de toegevoegde waarde van gezamenlijke paviljoens en programma’s

Creative Holland Live is een serie bijzondere inspiratiesessies die levendige en leerzame interactie tot stand brengt tussen creatieve makers en ondernemers over hun internationale ambities en ervaringen. De tweede bijeenkomst in de serie, over de toegevoegde waarde van gezamenlijke presentaties, vindt plaats in Het Nieuwe Instituut op 29 juni 2021 tijdens de Rotterdam Architectuur Maand, i.s.m. Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA).

10/06/2021 Lees verder

Topsectoren roepen op juist nu te investeren in mensen

De Nederlandse Topsectoren roepen in de aanloop naar een nieuw kabinet op om juist nu te blijven investeren in mensen. Zij bepleiten een investering van 50 miljoen euro per jaar in de komende vier jaar voor onder meer de opschaling van Learning Communities waarin het werken, leren en innoveren elkaar versterken. Die investering is hard nodig om nieuwe technologie en innovatie goed te blijven benutten.

12/04/2021 Lees verder

Mariana Mazzucato, auteur van Moonshot, geeft keynote presentatie op InnovatieExpo 2021

Op 8 april vindt een nieuwe editie van de InnovatieExpo plaats, ditmaal helemaal online en uiteraard gratis bij te wonen. Er zijn presentaties, talkshows, werksessies en een geheel virtuele beursvloer waarin allerlei innovaties door de makers ervan toegelicht worden. De keynote speech wordt verzorgd door topeconoom Mariana Mazzucato, gevolgd door een rondetafelgesprek over missiegedereven innovatiebeleid met Mazzucato en de bewindspersonen Cora van Nieuwenhuizen, Mona Keijzer en Stientje van Veldhoven. Centrale thema's dit jaar zijn energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit.

31/03/2021 Lees verder

Call for entries UX DESIGN AWARDS 2021

De inschrijving voor de internationale UX Design Awards is open t/m 31 mei 2021! Bedrijven, agentschappen, professionals en jonge ontwerpers over de hele wereld zijn uitgenodigd om hun beste werk in te zenden voor de UX Design Awards 2021. #UXDA21 bestaat uit vier wedstrijdcategorieën: Product, Concept en Visie voor de professionele sector en de New Talent Award voor jonge ontwerpers.

17/03/2021 Lees verder