​​
Actueel overzicht

Intelligente mobliliteit in de stad

De creatieve industrie wordt gezien als dé industrie die door kruisbestuiving het antwoord kan geven op de huidige maatschappelijke vraagstukken. Het komende jaar zal de creatieve industrie zich richten op Duitsland met als speerpunt deze cross overs. In dat kader werd op 20 maart 2015 tijdens het werkbezoek van het koninklijk paar aan Hamburg, een interactieve workshop georganiseerd met als thema ‘Intelligente Mobiliteit in de Stad’.

28/04/2015 Lees verder

Creatieve Industrie pakt groot uit op Hannover Messe!

Op de Hannover Messe, de grootste industriebeurs ter wereld, zal de Topsector Creatieve Industrie in april de show stelen door zich te presenteren als de ideale creatieve partner voor het Duitse bedrijfsleven. De sector heeft er niet alleen veel te bieden maar kan er ook veel leren.

18/03/2014 Lees verder

Dutch Today: Nederland groots vertegenwoordigd op toonaangevende beurs SXSW2014

Een grote delegatie Nederlandse talenten uit de creatieve industrie en muziek neemt deel aan South by Southwest (SXSW) Conferences and Festivals, ’s werelds belangrijkste evenement op het gebied van technologie, muziek en film. De Nederlandse creatieve sector presenteert zich tijdens het evenement in Austin, Texas onder één vlag: DutchToday. SXSW vindt plaats van 7 maart tot en met 16 maart.

26/02/2014 Lees verder